Nieuwbouw

Voor nieuwbouw van zowel woningen als utilteitsgebouwen, wordt u begeleid door het gehele bouwproces.

Ontwerp

  Om op basis van het wensenpakket tot een definitief ontwerp te komen, wordt meestal een architect in de hand genomen. Als er twijfels zijn of de welstandscommissie akkoord zal gaan met het plan, kan gekozen worden voor het doen van een principe-aanvraag.
     

Bouwaanvraag

  Het ontwerp wordt vervolgens uitgewerkt voor de aanvraag van de bouwvergunning. Hierbij wordt het tevens getoets aan het bouwbesluit en worden beeldbepalende geveldetails vastgelegd. Een constructeur wordt ingeschakeld voor het dimensioneren van de hoofddraagconstructie.
     

Bouwvoorbereiding

  Wanneer de bouwvergunning is toegekend, is het zaak tot een goed gedocumenteerde overeenkomst met een aannemer te komen. De tekeningen worden hiervoor tot in detail uitgewerkt, en de kwaliteit van de toe te passen bouwproducten wordt vastgelegd in een technische omschrijving.
     

Bouwuitvoering

  Tijdens de bouw is het van belang dat alles wordt uitgevoerd volgens de afspraken van de overeenkomst, zowel in kwaliteit, planning als budget. Indien gewenst kan ook in deze opzichtersfunctie worden voorzien.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over enkele van de gerealiseerd projecten:

Parkhuis Lombok in de Utrechtse binnenstad

Vrijstaand landhuis in Blaricum

Vrije kavelwoning in Leidsche Rijn

Kantoorpand aan het Merwedekanaal in Utrecht

Winkels en woningen in historisch Renesse